BAZNAS KOTA SUKABUMI GEUS NYALURKEUN HASIL ZIS

Dibuat, 25 February 2017

Reporter : ENDANG SUMARDI   Baznas (Badan Amil Zakat Nasional) Kota Sukabumi, geus nyalurkeun hasil ZIS (Zakat, Infaq jeung Shodaqoh), ka para mustahiq jeung para panerima mangpa...


SALA SAHIJI TUGAS PAMARÉNTAH NYA ÉTA NGAJAMIN PAÉKONOMIAN

Dibuat, 25 February 2017

Reporter : ENDANG SUMARDI   Wakil Walikota Sukabumi, H. Achmad Fahmi, S.Ag., M.M.Pd. nandeskeun, sala sahiji tugas pamaréntah, nya éta ngajamin paékonomian, ...


PANYALAGARAAN RÉHAB IMAH MILIK ABAH AUP GEUS RÉNGSÉ JEUNG GEUS DIPASRAHKEUN KA NU BOGANA

Dibuat, 25 February 2017

Reporter : ENDANG SUMARDI   Panyalagaraan réhab imah milik sala saurang warga masarakat Kampung Babakan Jampang RT 01 RW 19 Kalurahan Cisarua, Kacamatan Cikolé, Kot...


DINA TAUN 2017 IEU AYA SABABARAHA KAGIATAN PANGWANGUNAN FISIK DI LINGKUNGAN PAMARÉNTAH KOTA SUKABUMI

Dibuat, 24 February 2017

Reporter : ENDANG SUMARDI   Walikota Sukabumi, H. Mohamad Muraz, S.H., M.M. nandeskeun, dina Taun 2017 ieu, aya sababaraha kagiatan pangwangunan fisik di lingkungan Pamaré...

Arsip Berita Kota Sukabumi

Pilih Rentang Waktu

 Produk Hukum


Untuk Melihat data - data hukum, silahkan kunjungi //jdih.sukabumikota.go.id

Prakiraan Cuaca